Despre noi

Artor
Artor: Un loc pentru unde iti poti lasa imaginatia sa fie libera.
Pentru a începe, Artor este mai mult decât un alt comerciant cu amănuntul de internet; este un adevărat tezaur al creativității și abilității umane.
Avem o mare satisfacție în selectarea doar celor mai bune bijuterii de aur și argint pentru colecția noastră, care include atât coliere, cât și cercei, prezintă modele care sunt atât clasice, cât și moderne.
Scopul nostru la Artor: vrem să schimbăm percepțiile oamenilor despre bijuterii. În opinia noastră, bijuteriile sunt mai mult decât un simplu plus față de o ținută; e un fel de artă purtabilă expresiv.
Misiunea noastră este de a uni meșteșugarii calificați cu cumpărătorii care apreciază originalitatea și atenția la detalii.
Creativitate dezlănțuită : Artor onorează ingeniozitatea bijutierilor prin manifestarea priceperii lor de a crea opere de artă uluitoare din metale prețioase.
Există ceva pentru toată lumea în selecția noastră, de la elementele de bază subevaluate la elemente spectaculoase atrăgătoare.
Credem că este important să oferim oamenilor alegeri care să le respecte preferințele specifice.
Aurul și argintul sunt două dintre cele mai frumoase materiale folosite vreodată de oameni.
Noi, cei de la Artor, folosim modelele noastre de bijuterii pentru a evidenția frumusețea acestor metale.
Luciul înnăscut și strălucirea aurului și argintului sunt aduse în fiecare element prin măiestrie atentă.
Cercei eleganti : Perechea potrivita de cercei poate declansa o tinuta si poate atrage atentia asupra fetei tale. Artor oferă o selecție de cercei care sunt simbolul clasei și al rafinamentului.
Selecția noastră include totul, de la știfturi simple la obiecte extravagante, astfel încât să puteți găsi accesoriul perfect pentru fiecare eveniment.
Fiecare pereche este realizată manual cu grijă pentru a atinge cel mai înalt nivel de purtabilitate, integritate structurală și fler estetic.
Artor este dedicat celor mai înalte niveluri de manoperă și calitate în toate produsele noastre.
Artiștii care fac bijuteriile noastre au ani de experiență și un talent pentru meseria lor.
Atât pentru excelența estetică, cât și pentru cea structurală, căutăm cu migală doar materiale de cea mai înaltă calitate.
Bijuteriile comercializate de Artor sunt construite pentru a dura și a arata foarte bine pentru anii care vor veni.
Suntem bucuroși să lucrăm cu tine pentru a crea o piesă unică de bijuterii care să reflecte personalitatea și gusturile tale exact așa cum îți dorești.
De aceea, Artor iti permite să iti pui propria semnatura pe obiecte cu caracteristicile sale de personalizare și personalizare.
Suntem aici pentru a iti face fanteziile bijuteriilor să devină realitate, indiferent dacă preferii să gravezi un mesaj semnificativ sau să lucrezi cu bijutierii noștri pentru a crea ceva cu adevărat unic.
Artor este dedicat metodelor de afaceri durabile și etice în domeniul bijuteriilor.
Artor nu este pur și simplu o afacere; este o comunitate dedicată promovării și împărtășirii expresiei artistice.
Printre numeroasele moduri în care comunicăm cu clientela noastră se numără prin intermediul rețelelor sociale, al e-mailului.
Alăturați-vă comunității noastre pentru a afla mai multe despre cele mai noi tendințe în materie de bijuterii, pentru a primi sfaturi de la profesioniști și pentru a discuta cu alte persoane care vă împărtășesc pasiunea.
Aurul și argintul, combinate cu ingeniozitatea artizanilor calificați, creează bijuterii uimitoare care pot fi văzute doar la Artor.
Sperăm că vă veți face timp să vă bucurați de ofertele noastre, să alegeți un element sau două care să vorbească cu gustul personal și să porniți pe o cale spre o mai mare auto-actualizare și împlinire estetică.
Artor  este brandul companiei SC KAFLO FAVORIT SRL inregistrata in Romania sub COD UNIC INREGISTRARE: 37274919  J13/800/27.03.2017
Adresa : Adresa STR.VIORELEI NR.16,Oras NAVODARI , Cod postal 905700
Telefon : 0722889128
Magazin Facebook : Bijuterii aur & Bijuterii Argint
Pagina oficiala  Facebook : Artor
Email atelier : cata8080 @ yahoo.com
 Bijuterie aur