Despre noi

Artor: Spațiul unde imaginația devine realitate. Noi nu suntem doar un magazin online, suntem o comoară a creativității și abilităților umane autentice.

Selectăm cu grijă cele mai fine bijuterii din aur și argint pentru colecția noastră, oferind coliere și cercei atât clasici, cât și moderni. La Artor, bijuteriile nu sunt doar accesorii, sunt artă purtabilă.

Ne propunem să schimbăm perspectiva asupra bijuteriilor, considerându-le expresii individuale de stil. Misiunea noastră este să aducem împreună meșteșugari talentați și cumpărători care apreciază originalitatea și atenția la detalii.

Creativitate dezlănțuită: Onorăm ingeniozitatea bijutierilor, transformând metalele prețioase în opere de artă uluitoare. Gama noastră cuprinde de la bijuterii simple la creații spectaculoase, potrivite pentru toate gusturile.

Cercei eleganți: La Artor, fiecare pereche de cercei este o declarație de clasă și rafinament. Oferim o gamă variată, de la știfturi simple la modele extravagante, garantând accesoriul perfect pentru orice ocazie.

Dedicăm atenție deosebită calității și meșteșugului, selectând materiale de cea mai înaltă calitate. Bijuteriile noastre sunt create pentru a dura și a impresiona ani de-a rândul.

Artor îți oferă posibilitatea de a-ți pune amprenta personală asupra bijuteriilor, prin opțiuni de personalizare unice. Suntem aici pentru a-ți transforma fanteziile bijuteriilor în realitate.

Angajamentul nostru este pentru afaceri durabile și etice în industria bijuteriilor. Artor nu este doar un magazin, ci o comunitate dedicată promovării artei și exprimării individuale.

Alătură-te comunității noastre pe rețelele sociale și prin e-mail pentru a fi la curent cu ultimele tendințe și pentru a împărtăși pasiunea pentru bijuterii. La Artor, aurul și argintul devin bijuterii uimitoare, create cu pricepere de artizanii noștri calificați.

Descoperă ofertele noastre, alege bijuteriile care îți vor vorbi și începe călătoria spre auto-actualizare și împlinire estetică.

 

Artor  este brandul companiei SC KAFLO FAVORIT SRL inregistrata in Romania sub COD UNIC INREGISTRARE: 37274919  J13/800/27.03.2017
Adresa : Adresa STR.VIORELEI NR.16,Oras NAVODARI , Cod postal 905700
Telefon : 0722889128
Magazin Facebook : Bijuterii aur & Bijuterii Argint
Pagina oficiala  Facebook : Artor
Email atelier : cata8080 @ yahoo.com
 Bijuterie aur