Despre Livrare

LIVRARE GRATUITA - Produs in Romania

Produsele ARTOR vor fi livrate în funcție de natura lor în termen de 2 până la 6 zile lucrătoare. Astfel, bijuteriile standard din argint vor fi livrate în termen de 48 de ore, iar bijuteriile personalizate pot fi livrate până la 6 zile lucrătoare.

Comenzile primite în weekend sau zilele libere prin lege vor fi prelucrate în prima zi lucrătoare următoare.

Comenzile vor fi livrate doar în urma confirmării telefonice.

Adresa de livrare poate fi diferită de adresa de facturare. În cazul în care doriți ca livrarea să fie efectuată la altă adresă decât cea de facturare, va trebui să precizați acest lucru în formularul de comandă unde aveți această opțiune.

Livrarea se face prin curier rapid.

PLATĂ

1. Plata cu cardul - EuPlatesc.

2. Plata numerar la livrare

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar „ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!